INFORMACJA O PRYWATNOŚCI PLIKÓW COOKIES

Nasza strona internetowa odczytuje informacje z Państwa urządzenia oraz zapisuje je na nim, zarówno w formie cookies (małych plików tekstowych w przeglądarce) jak i poprzez zbieranie informacji o Państwa aktywności na stronie, IP itp.

Przeglądarki internetowe zazwyczaj domyślnie dopuszczają automatycznie powyższe działania. Użytkownicy strony mogą w każdym czasie dokonać zmiany ustawień zapisu lub odczytu informacji za pomocą ustawień przeglądarki. Jednakże w przypadku zablokowania powyższych działań nie będzie możliwym korzystanie z strony internetowej. Mogą też Państwo zdecydować za pomocą ustawień naszego narzędzia.

RODZAJE PLIKÓW COOKIES UŻYWANYCH NA NASZEJ STRONIE

Dane są zbierane w celach zgodnych z naszą polityką prywatności. Zgoda jest dobrowolna. Możesz jej odmówić lub ograniczyć jej zakres.

W każdej chwili możesz modyfikować udzielone zgody w zakładce: informacje i regulaminy — zresetuj ustawienia cookies.

Niezbędne

Przyczyniają się do użyteczności strony poprzez umożliwianie podstawowych funkcji takich jak nawigacja na stronie i dostęp do bezpiecznych obszarów strony internetowej. Strona internetowa nie może funkcjonować poprawnie bez tych ciasteczek.

Funkcjonalne

Rozwiązania, które rozszerzają możliwości naszej strony

Analityka

Rozwiązania, które pozwalają nam zobaczyć, jak korzystasz z naszej strony

Marketing

Rozwiązania, które pozwalają nam na analizowanie jak korzystają Państwo ze strony oraz kierować do Państwa reklamy na podstawie zebranych informacji

Robimy przetwory z Marlena Starzec

Robimy przetwory z Marlena Starzec

Robimy przetwory z Marlena Starzec
250 zł / os
wolne miejsca
Data: 24 września 2024, 0:00
Czas trwania: 4 godziny godziny
Prowadzący: Marlena Starzec
Marlena Starzec

Robimy przetwory

Domowe przetwory to dla nas sentymentalna powrót do czasów dzieciństwa - wakacji spędzanych na wsi, u babci. Zbieranie malin i wiśni, wekowanie ogórków. Przetwory to także wybór zdrowia i oszczędność czasu - o ileż prościej w kryzysowej sytuacji wyciągnąć ze spiżarni gotowy sos, który sami zawekowaliśmy, niż przygotowywać obiad od zera lub posiłkować się sklepową chemią. Oprócz totalnej klasyki oraz pilnie strzeżonych rodzinnych przepisów, Marlena zdradzi też nowości. Przywiezione ze świata inspiracje, zamknięte pod wieczkiem smaki i zapachy.  A wszystko to, by udowodnić Wam, że wekowanie jest proste, szybkie i absolutnie uzależniające. W tym roku każdy z uczestników zabiera ze sobą do domu po dwie sztuki każdej pozycji z menu.

Menu
  • Chutney z czerwonej cebuli w stylu azjatyckim słodko-wytrawny dodatek do mięs, serów, burgerów czy makaronów
  • Kimchi - tradycyjna koreańska kiszona kapusta pekińska z papryczką gochugaru
  • Kiszone cytryny - marokański rewelacyjny dodatek do mięs, sosów i sałatek
  • Dżem z pomidorów - pełen smaku i aromatu idealny do deski serów
  • Piklowana cebulka  z chilli - słodko-kwaśna marynowana cebulka to genialny dodatek do kanapek, sałatek, bowli czy bao

Warto wiedzieć

  • FAQ - box lewy

    Co zabrać na warsztaty?

    Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.

  • FAQ - box środek

    Jak się ubrać?

    Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.

  • FAQ - box prawy

    Po warsztatach

    Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.

Partnerzy

SMEG

Nasze studio oferuje pełne wyposażenie kuchenne firmy Smeg. Uczestnicy podczas gotowania poznają sprzęt, który potem można kupić w naszym studiu.

Zobacz więcej

Artiss

Serca każdego domu nie byłoby bez dobrze przemyślanej i w starannie wykonanej kuchni. Dlatego też proponujemy Wam nasze usługi w dziedzinie projektowania oraz wykonywania tego ważnego miejsca w domu.

Zobacz więcej

Gerlach

Polska marka z 260-letnią historią tworzenia wysokiej jakości produktów dla domu.

Zobacz więcej

Opinie

  • Zawsze wspaniale spędzony czas. Świetni prowadzący, miłe towarzystwo, wyśmienite dania i najlepsza gospodyni

    Agata 2024-09-12

  • Jestem pod takim wrażeniem, że nawet brakuje mi słów. To były boskie warsztaty z fantastycznym jedzeniem, cudowną atmosferą i KingaJestem pod takim wrażeniem, że nawet brakuje mi słów. To były bosk...

    więcej

    Wojciech 2024-09-03

  • Cudowne miejsce z super atmosferą. Ciekawe i inspirujące warsztaty. Jak przyjdzie się raz to chce się wracać. Wyśmienite produkty

    Kinga 2024-09-03