INFORMACJA O PRYWATNOŚCI PLIKÓW COOKIES

Nasza strona internetowa odczytuje informacje z Państwa urządzenia oraz zapisuje je na nim, zarówno w formie cookies (małych plików tekstowych w przeglądarce) jak i poprzez zbieranie informacji o Państwa aktywności na stronie, IP itp.

Przeglądarki internetowe zazwyczaj domyślnie dopuszczają automatycznie powyższe działania. Użytkownicy strony mogą w każdym czasie dokonać zmiany ustawień zapisu lub odczytu informacji za pomocą ustawień przeglądarki. Jednakże w przypadku zablokowania powyższych działań nie będzie możliwym korzystanie z strony internetowej. Mogą też Państwo zdecydować za pomocą ustawień naszego narzędzia.

RODZAJE PLIKÓW COOKIES UŻYWANYCH NA NASZEJ STRONIE

Dane są zbierane w celach zgodnych z naszą polityką prywatności. Zgoda jest dobrowolna. Możesz jej odmówić lub ograniczyć jej zakres.

W każdej chwili możesz modyfikować udzielone zgody w zakładce: informacje i regulaminy — zresetuj ustawienia cookies.

Niezbędne

Przyczyniają się do użyteczności strony poprzez umożliwianie podstawowych funkcji takich jak nawigacja na stronie i dostęp do bezpiecznych obszarów strony internetowej. Strona internetowa nie może funkcjonować poprawnie bez tych ciasteczek.

Funkcjonalne

Rozwiązania, które rozszerzają możliwości naszej strony

Analityka

Rozwiązania, które pozwalają nam zobaczyć, jak korzystasz z naszej strony

Marketing

Rozwiązania, które pozwalają nam na analizowanie jak korzystają Państwo ze strony oraz kierować do Państwa reklamy na podstawie zebranych informacji

Azjatycki Wok

Kuchnia Orientalna

Kuchnia Orientalna

Azjatycki Wok

Azjatycki Wok
350 zł / os
wolne miejsca
Data: 12 listopada 2024, 18:00
Czas trwania: 4 H godziny
Prowadzący: Marcin Morek
Marcin Morek

Będzie ogień! Te warsztaty są zawsze spektakularne, aromatyczne i pełne anegdot. W ciągu kilku godzin odkryjecie tajemnice ukochanych dań Wietnamczyków, Chińczyków, Tajów czy Koreańczyków. A wszystko za sprawą dwóch magicznych słów: stir fry czyli smaż i mieszaj lub „smaż w ruchu”. Uprzedzamy – namachacie się tym razem tyle, ile podczas porządnej wizyty na siłowni i obiecujemy – będzie warto!

Prawdziwy wok i prawdziwe smażenie to ogień. Dowiecie się od Marcina miedzy innymi: na jakim smażyć oleju? Jaka jest kolejność dodawania składników? Po co tyle gazu? Dlaczego tak krótko? Do tego poznacie technikę, bowiem sztuka gotowania na woku wymaga umiejętności i precyzji. Ale w nagrodę otrzymacie dania, w których to krótkie smażenie pozwala zachować genialny smak produktów, chrupką teksturę i naturalny kolor.

Dobór memu jest tu tak precyzyjny, jak krojenie warzyw w słupki: Marcin pokaże wam jak idealnie wykorzystać w woku i ryż i makaron, skorzysta z wołowiny i z drobiu, uwolni aromaty z azjatyckich przypraw i nauczy was, jak dawkować pikanterię, by zadowolić zarówno miłośników ostrych smaków jak i amatorów dań łagodnych.

Menu
  • smażony makaron ryżowy z wołowiną marynowaną w sosie ostrygowym z czosnkiem, chili , trawą cytrynową z dodatkiem warzyw podawany z orzechami nerkowca, miętą i kolendrą
  • smażony tajski ryż z warzywami (cebula, marchewka, brokuł, papryka) z sosem sojowym, chili i jajkiem
  • smażony makaron z kurczakiem i warzywami z dodatkiem czosnku, chili i tajskiej bazylii

Warto wiedzieć

  • FAQ - box lewy

    Co zabrać na warsztaty?

    Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.

  • FAQ - box środek

    Jak się ubrać?

    Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.

  • FAQ - box prawy

    Po warsztatach

    Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.

Partnerzy

SMEG

Nasze studio oferuje pełne wyposażenie kuchenne firmy Smeg. Uczestnicy podczas gotowania poznają sprzęt, który potem można kupić w naszym studiu.

Zobacz więcej

Artiss

Serca każdego domu nie byłoby bez dobrze przemyślanej i w starannie wykonanej kuchni. Dlatego też proponujemy Wam nasze usługi w dziedzinie projektowania oraz wykonywania tego ważnego miejsca w domu.

Zobacz więcej

Gerlach

Polska marka z 260-letnią historią tworzenia wysokiej jakości produktów dla domu.

Zobacz więcej

Opinie

  • Jestem pod takim wrażeniem, że nawet brakuje mi słów. To były boskie warsztaty z fantastycznym jedzeniem, cudowną atmosferą i KingaJestem pod takim wrażeniem, że nawet brakuje mi słów. To były bosk...

    więcej

    Wojciech 2024-09-03

  • Cudowne miejsce z super atmosferą. Ciekawe i inspirujące warsztaty. Jak przyjdzie się raz to chce się wracać. Wyśmienite produkty

    Kinga 2024-09-03

  • Zawsze wspaniale spędzony czas. Świetni prowadzący, miłe towarzystwo, wyśmienite dania i najlepsza gospodyni

    Agata 2024-09-12