Aneta Zabiegała
W wieku 33 lat postanowiła, że zostanie kucharką a pierwsze zawodowe kroki postawi w kuchni Yotama Ottolenghi. Rezydentka modnego, francuskiego bistro w Londynie na, które zamieniła pracę w San Sebastian, w restauracji z dwoma gwiazdkami Michelin. Prywatna szefowa kuchni jednych z najbogatszych Polaków. Absolwentka psychodietetyki, dietetyki klinicznej, szkoleń piekarskich oraz drugiego stopnia certyfikowanego kursu winiarstwa […]
W wieku 33 lat postanowiła, że zostanie kucharką a pierwsze zawodowe kroki postawi w kuchni Yotama Ottolenghi. Rezydentka modnego, francuskiego bistro w Londynie na, które zamieniła pracę w San Sebastian, w restauracji z dwoma gwiazdkami Michelin. Prywatna szefowa kuchni jednych z najbogatszych Polaków. Absolwentka psychodietetyki, dietetyki klinicznej, szkoleń piekarskich oraz drugiego stopnia certyfikowanego kursu winiarstwa w Londynie (WSET). Prywatnie miłośniczka Muay Thai, odżywczego jedzenia oraz relaksacyjnych dźwięków mis kryształowych. Od grudnia rozpoczęła pracę jako szefowa kuchni na Bali z przerwą na święta w Polsce.