Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj
Owoce Morza

Warsztaty z Witkiem Wróblem – Ryby

Czas trwania: 4 godziny 25 luty 2025, 18:00
370 zł / os
wolne miejsca zapisz się

Warsztaty z Witkiem Wróblem – Ryby

 

Menu

  • Nauka filetowania ryby, porcjowanie, gospodarowanie pozostałościami.
  • Zupa rybna, teryna z łososia, palony por.
  • Marynowany stek z tuńczyka w limonie, opalona cebula, oliwa koperkowa.
  • Roladka z pstrąga w bakłażanie, sos z sepii, konfitowany ziemniak w tłuszczy gęsim.
  • Ryba pieczona w soli, mix sałat, sos holenderski na wywarze z ryby.

Prowadzący

Wybierz liczbę miejsc

370 zł / os
rezerwuj

Warto wiedzieć

Co warto zabrać

Co zabrać na warsztaty?

Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.

Jak się ubrać

Jak się ubrać?

Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.

Po warsztatach

Po warsztatach

Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.

Najbliższe warsztaty

7 styczeń, 18:00
Marcin Morek

Azja – Azjatycki Wok

brak miejsc
8 styczeń, 18:00
Marlena Starzec

Ameryka Łacińska i Hawaje

wolne miejsca
9 styczeń, 18:00
Marlena Starzec

Kolory Maroka

brak miejsc
Do góry