Akademia Sezonowa
Sezonowość według Marleny Starzec – Jesień
Czas trwania: 4 godziny
20 październik 2024, 10:00
330 zł / os
brak miejsc Warsztat już się odbył
brak miejsc Warsztat już się odbył
Menu
Karmelizowany fenkuł na puree marchewkowo-dyniowym z olejem chilli
Zupa krem z pieczonych białych warzyw z palonym masłem i chipsami z obierków
Kluseczki z sosem borowikowym z mascarpone, parmezanem, borowikami i natką pietruszki
Tarta galette z karmelizowanymi śliwkami i figami
Prowadzący
Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!
Warto wiedzieć
Co zabrać na warsztaty?
Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.
Jak się ubrać?
Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.
Po warsztatach
Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.