Warsztaty z Marcinem Podlińskim Sushi – Walentynki | Bilet Dla Dwóch Osób
brak miejsc Warsztat już się odbył
Przez żołądek do serca
Zapraszamy na kameralne warsztaty walentynkowe z naszym utalentowanym sushimasterem Marcinem Podlińskim. Wybraliśmy na tę okazję kuchnię japońską, bo wiele w niej elegancji, cierpliwości i czułości. Do tego świeże owoce morza to nic innego jak afrodyzjaki. Zamiast tłoczyć się 14 lutego w restauracji na mieście, zafundujcie sobie kolację przygotowaną wg własnych preferencji i pod okiem eksperta.
Przed wami 4 godziny spędzone w pracowni, podczas których będzie czas na wspólne przygotowywanie japońskich specjałów oraz czas na degustację sushi.
W ten wieczór pracujemy na produktach premium – super świeże owoce morza i ryby: będzie rozpływający się w ustach tuńczyk, pyszne krewetki czy grillowana ośmiornica oraz kraby.
Czekamy na was z czarkami japońskiej herbaty i klimatycznym miejscem na idealny wieczór dla tych, którzy kochają dobre jedzenie. Do zobaczenia!
Zapraszamy pary. Kulinarna randka jest w cena 900 zł i gwarantuje warsztat oraz degustację dla 2 osób.
MENU
- Tuńczyk Maguro tataki
- Tatar z łososia na chipsie krewetkowym dla dwojga
- Futomak z ośmiornicą grillowaną z Teriyaki i pastą sabal – słodko ostra
- Futomak z krewetkami w tempurze
- Uramaki (california) z miękko-skorupowe kraby w tempurze
- Uramak z tuńczykiem i mango
Prowadzący
Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!
Warto wiedzieć
Co zabrać na warsztaty?
Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.
Jak się ubrać?
Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.
Po warsztatach
Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.