Julien Secher
Julien Secher gotuje od trzeciego roku życia, a dzieciństwo spędził w kuchni babci. Jak znalazł się w Polsce? Kiedy przyjechał do Krakowa odwiedzić kolegę, i tak jakoś wyszło, że został na dłużej… Jego mistrzem kulinarnym jest Paul Bocuse. Znacie go z udziału w edycji programu Masterchef oraz z odwiedzin w programie „Pytanie na śniadanie”. Julien […]
Julien Secher gotuje od trzeciego roku życia, a dzieciństwo spędził w kuchni babci. Jak znalazł się w Polsce? Kiedy przyjechał do Krakowa odwiedzić kolegę, i tak jakoś wyszło, że został na dłużej… Jego mistrzem kulinarnym jest Paul Bocuse. Znacie go z udziału w edycji programu Masterchef oraz z odwiedzin w programie „Pytanie na śniadanie”. Julien kiedyś powiedział o sobie, że jest jak kartofle, ponieważ można je połączyć z wieloma potrawami i on, jak to polskie klasyczne warzywo, potrafi się dostosować do różnych okoliczności i sytuacji.