MENU:
Italian Party – Ravioli
brak miejsc Warsztat już się odbył
Buona Appetit!
Zupa:
Crema di Cavolfiore con crostoni e speck – Krem z kalafiora i selera z grzankami i chipsami ze specka;
Danie główne:
Raviolo con tartare di gamberetti al lime e sua riduzione- ravioli nadziewane farszem z krewetek, miętą i sosem z wywarem z krewetek;
Ravioli classico con ricotta spinaci e tuorlo al burro nocciola – klasyczne ravioli ze szpinakiem, ricottą i żółtkiem;
Dodatkowo serwujemy dla Państwa Tiramisu, które Edoardo przygotuje przed zajęciami.
Prowadzący
Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!
Warto wiedzieć
Co zabrać na warsztaty?
Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.
Jak się ubrać?
Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.
Po warsztatach
Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.