Kuchnia świata
Bartek Kieżun – Jerozolima na talerzu 2
Czas trwania: 4 godziny
22 listopad 2023, 18:00
350 zł / os
brak miejsc Warsztat już się odbył
brak miejsc Warsztat już się odbył
Jerozolima na talerzu
MENU:
-
Kubaneh – jemeński chleb szabatowy pachnący masłem
-
Mutabal – pasta z dymengo bakłażana
-
Kibbeh – kotlety z bulguru nadziewane jagnięciną
-
Rugelachy – rogaliki nadziewane daktylami
Prowadzący
Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!
Warto wiedzieć
Co zabrać na warsztaty?
Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.
Jak się ubrać?
Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.
Po warsztatach
Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.