Master Class – 2 Dniowe Profesjonalne Szkolenie Kulinarne z Kurtem Schellerem
brak miejsc Warsztat już się odbył
Master Class – 2 Dniowe Profesjonalne Szkolenie Kulinarne z Kurtem Schellerem
Mistrz i legenda! Szef Kuchni Kurt Scheller razem z Pracownią SMAKU zaprasza na profesjonalne szkolenie kulinarne.
Dwudniowy kurs profesjonalny to dobry początek do nauki podstaw w kuchni. W programie to co najważniejsze: techniki obróbki szerokiej gamy produktów, praktyczna nauka m. in. rozbioru drobiu, filetowania ryb. Zajęcia prowadzone w formule warsztatowej. Praktyczna nauka poprzedzona instruktażem Szefa Kurta Schellera z bieżącą oceną i korektą pracy Uczestników szkolenia.
Szkolenie odbywa się w dniach 28 i 29 października (sobota i niedziela) godzinach 9.00 – 14.30. Wszystkie przygotowane przez uczestników potrawy są spożywane na miejscu.
Cena szkolenia to 1700,00 brutto. Wystawiamy Fakturę VAT 23% Szkolenie Kulinarne.
Program:
Prowadzący
Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!
Warto wiedzieć
Co zabrać na warsztaty?
Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.
Jak się ubrać?
Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.
Po warsztatach
Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.