Burgery i Buły 2 – Burger wołowy, Pulled Pork i Bajgle
brak miejsc Warsztat już się odbył
Burgery i Buły 2
Obalcie wszystkie mity na temat burgerów i chodźcie na warsztaty z Kinga Bałazy. To jest spotkanie dla tych, którzy kochają gluten i bez wahania przygotują od zera wspaniałe wypieki: briosze czy bajgle. To spotkanie dla tych, którzy szukają idealnego przepisu na mięso do burgerów i skorzystają z wszystkich sekretów, które podczas warsztatów zdradzi Kinga. Wreszcie dla tych, którzy chcą zaimponować burgerem lub innymi specjałami z bułkami w roli głównej.
Tu nie ma dróg na skróty a burgery i luksusowe kanapki będą wyśmienite! Będziecie mielić, wyrabiać ciasta, grillować, smażyć, blanszować i namieszacie porządnie w dodatkach. Zrobimy oczywiście wspaniałe sosy i pesto, które wykorzystacie potem do innych dań w domu setki razy.
Przygotujcie się na burgerową rewolucję, eksplozję smaków, ale nie tylko! Rozpusty dopełni bajgiel – hit wszelkich modnych piekarni oraz takie francuskie tosty, że już nigdy nie zrobicie innych na śniadania czy kolacje. A przy okazji poznacie patenty na wspaniałą, dymną szarpaną wieprzowinę czy sposób na idealne jajka po benedyktyńsku.
MENU
- Burger wołowy na francuskiej brioche z salsa z grillowanego ananasa i sosem BBQ
- Bajgle z zielonym pesto, mozarellą i prosciutto crudo
- Pulled pork na bazie francuskiej brioche z dymnym BBQ
- Tosty francuskie ze szpinakiem, łososiem i jajkiem po benedyktyńsku
Prowadzący
Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!
Warto wiedzieć
Co zabrać na warsztaty?
Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.
Jak się ubrać?
Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.
Po warsztatach
Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.