Dzień Kobiet w Pracowni Smaku – Carpaccio, Tagliatelle oraz Mus Czekoladowy
brak miejsc Warsztat już się odbył
Kobiety…
Zajęte od rana do wieczora. Zabiegane i zaangażowane w sprawy całego świata.
Żony, matki, córki, siostry, przyjaciółki. Cały rok mają czas dla wszystkich, zapominając w tym wszystkim o sobie.
A przecież wszystkie jesteśmy kobietami, które czasem powinny pomyśleć przede wszystkim o siebie. Poczuć się zadbane, zrelaksowane i dopieszczone.
I zasługujemy na to, żeby sprawiać sobie mniejsze i większe przyjemności.
Drogie Panie, zróbcie dla siebie coś wspaniałego w Dzień Kobiet – Drodzy Panowie podarujcie wyjątkowy prezent kobiecie, którą kochacie! Tego wieczoru nic nie będzie zwyczajne. To wspaniała okazja do tego, by świętować i zjeść wyśmienitą kolację!
Brzmi dobrze? A to dopiero początek…
Wyjątkowe dania w wyjątkowym dniu.
Tego wieczoru nic nie będzie zwyczajne. Okazja do tego, by świętować, jest wszak specjalna, prawda?
W kobiecym gronie spotkamy się zatem, by degustować wyśmienite rzeczy, trochę pogotować i przede wszystkim świetnie się bawić.
W dobry nastrój już od samego początku wprawi nas degustacja włoskiego wina.
Co dalej? Pozwólcie że uchylimy rąbka tajemnicy i zdradzimy troszkę z nasze menu:
Przystawka:
Carpaccio z kaczki / biała czekolada / kozi ser
Danie Główne:
Tagliatelle nero / krewetki / wino / czosnek
Deser:
Wytrawny mus czekoladowy / pralina / piernik
Prowadzący
Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!
Warto wiedzieć
Co zabrać na warsztaty?
Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.
Jak się ubrać?
Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.
Po warsztatach
Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.