Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj
Kuchnia francuska

Kuchnia Prowansji – Zupa Bouillabaisse

Czas trwania: 4 godziny 4 luty 2023, 10:00
310 zł / os
brak miejsc Warsztat już się odbył

Kuchnia Prowansji 

Prowansja kojarzy się z lawendą i Lazurowym Wybrzeżem. W Pracowni Smaku Michał Zagórski jako doświadczony szef, który pracował w tym pięknym regionie Francji zabierze Was w podróż w kierunku wschodniej Francji i odkryje smak Prowansji. A jeśli przenosimy się w kierunku Lazurowego Wybrzeża to nie może zabraknąć aromatycznej ryby i owoców morza. Jeśli rozbudziliśmy już Waszą wyobraźnię to dodamy, że podczas warsztatów przygotujemy pyszną wytrawną tartę, która będzie odpowiednio krucha, a po jej skosztowaniu nie skończycie na jednym kęsie. Oczywiście podczas takiego spotkania nie może zabraknąć deseru, a jeśli Francja to nasz szef postawił na ciasto typu brioche i vreme diplomate. Macie ochotę? To zapisujcie się już teraz!

Menu

Przystawka – Tarta ratatouille z kozim serem;

Danie główne – Zupa Bouillabaisse;

Deser – Tarte Tropezianne;

Prowadzący

Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!

Warto wiedzieć

Co warto zabrać

Co zabrać na warsztaty?

Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.

Jak się ubrać

Jak się ubrać?

Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.

Po warsztatach

Po warsztatach

Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.

Najbliższe warsztaty

7 styczeń, 18:00
Marcin Morek

Azja – Azjatycki Wok

brak miejsc
8 styczeń, 18:00
Marlena Starzec

Ameryka Łacińska i Hawaje

wolne miejsca
9 styczeń, 18:00
Marlena Starzec

Kolory Maroka

brak miejsc
Do góry