Jesienno-korzenne klimaty
brak miejsc Warsztat już się odbył
Jesienno-korzenne klimaty
Czy czujesz się pewnie w kuchni? A może chcesz podszkolić swoje umiejętności, aby niezależnie od tego, co robisz gotować sprawniej, łatwiej i po prostu przyjemniej. Przygotowaliśmy niezwykłe warsztaty, podczas których nie tylko powstaną wyśmienite potrawy, ale również pod okiem Kingi poznasz techniki krojenia, konserwowania, przechowywania, przygotowania bulionów. Brzmi prosto? Te warsztaty sprawią, że jeszcze bardziej polubisz gotowanie. Chcesz poznać sprawdzone metody, które znają szefowie kuchni?
piklowana korzenna dynia
zupa z pieczonej dyni z imbirem i kolendrą
konfitowane udko z kaczki / karmelizowane warzywa / puree gruszka pietruszka
massala chai
Harmonogram warsztatów:
Prowadzący
Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!
Warto wiedzieć
Co zabrać na warsztaty?
Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.
Jak się ubrać?
Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.
Po warsztatach
Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.