Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj
Kuchnia polska

Jesienno-korzenne klimaty

Czas trwania: 4 godziny 16 listopad 2022, 18:00
310 zł / os
brak miejsc Warsztat już się odbył

Jesienno-korzenne klimaty

Czy czujesz się pewnie w kuchni? A może chcesz podszkolić swoje umiejętności, aby niezależnie od tego, co robisz gotować sprawniej, łatwiej i po prostu przyjemniej. Przygotowaliśmy niezwykłe warsztaty, podczas których nie tylko powstaną wyśmienite potrawy, ale również pod okiem Kingi poznasz techniki krojenia, konserwowania, przechowywania, przygotowania bulionów. Brzmi prosto? Te warsztaty sprawią, że jeszcze bardziej polubisz gotowanie. Chcesz poznać sprawdzone metody, które znają szefowie kuchni?

Menu:

piklowana korzenna dynia

zupa z pieczonej dyni z imbirem i kolendrą

konfitowane udko z kaczki / karmelizowane warzywa / puree gruszka pietruszka

massala chai

Harmonogram warsztatów:

1) 28.09 – Kroimy, Siekamy;
2) 26.10 – Grzybobranie;
3) 16.11 – Korzennie, Jesiennie;
4) 06.12 – Świąteczne Inspiracje;
5) 11.01 – Mięsożercy;
6) 15.02 – Tapas Table;
7) 29.03 – Kwas i Zakwas;
8) 19.04 – Zupy i Buliony;
9) 17.05 – Garden Party;
10) 07.06 – Kiszonki, Pikle, Przetwory;

Prowadzący

Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!

Warto wiedzieć

Co warto zabrać

Co zabrać na warsztaty?

Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.

Jak się ubrać

Jak się ubrać?

Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.

Po warsztatach

Po warsztatach

Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.

Najbliższe warsztaty

7 styczeń, 18:00
Marcin Morek

Azja – Azjatycki Wok

brak miejsc
8 styczeń, 18:00
Marlena Starzec

Ameryka Łacińska i Hawaje

wolne miejsca
9 styczeń, 18:00
Marlena Starzec

Kolory Maroka

brak miejsc
Do góry