Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj
Kuchnia wegetariańska

Warsztaty z Dominiką Wójciak – Jarzynova Obfitość 

Czas trwania: 4 godziny 24 wrzesień 2022, 10:00
330 zł / os
brak miejsc Warsztat już się odbył

Jarzynova Obfitość 

Przełom LATA i JESIENI to w kuchni jarzynowej czas OBFITOŚCI. Wciąż dostępne słodkie pomidory, pękate papryki i dorodne bakłażany razem z już dojrzałymi dyniami i śliwkami pomzwolą nam skomponować pęłną smaków warzywną ucztę. Menu warsztatów opiera się na pomysłowych połączeniach produktów, smaków i tekstur. Przyprawy i techniki kulinarne dostosujemy do produktów tak, by wydobyć z nich to co najsmaczniejsze. Zapraszam Was serdecznie do mojego jarzynovego stołu!

Menu:

1. Zielony cezar z boczniakami i kiszoną cytryną
2. Ragu z wędzonych bakłażanów
3. Młody Jasiek caccio e pepe, czyli kremowa fasola w maślanym sosie z masowanym jarmużem toskańskim
4. Migdałowe ciasto dyniowe na palonym maśle ze śliwkami earl grey

Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!

Warto wiedzieć

Co warto zabrać

Co zabrać na warsztaty?

Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.

Jak się ubrać

Jak się ubrać?

Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.

Po warsztatach

Po warsztatach

Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.

Najbliższe warsztaty

8 wrzesień, 10:00
Bartek Kieżun

Bartek Kieżun – Kuchnia Włoska

brak miejsc
9 wrzesień, 18:00
Edoardo Mallozzi

Italian Party – Ravioli

brak miejsc
10 wrzesień, 18:00
Marcin Morek

Kultowe kanapki Ameryki i Azji

brak miejsc
Do góry