Polityka prywatności

Aby korzystać z naszej strony musisz zakceptować politykę prywatności oraz RODO.
czytaj więcej
Akceptuj Rezygnuj
Kuchnia azjatycka

Warsztaty z Natalią Nowak-Bratek – Azjatyckie Pierożki

Czas trwania: 4 godziny 19 marzec 2022, 10:00
300 zł / os
brak miejsc Warsztat już się odbył

Azjatyckie Pierożki

Ruskie, z mięsem, na słodko z jagodami. Pierogi znane i lubiane są na całym świecie. A jak smakują azjatyckie pierogi? Nowa prowadząca Natalia Nowak-Bratek zakochana w azjatyckich pierożkach podczas warsztatów w Pracowni Smaku odkryje przed uczestnikami zupełnie inne oblicze pierogów.
 
Czy wiesz czym różnią się pierożki chińskie od tajwańskich ? Natalia zdobyła doświadczenie pracując w tajwańskiej restauracji, gdzie opanowała lepienia fantazyjnego ciasta i mieszania aromatycznych nadzień. Warsztaty z Natalią będą podróżą kulinarną do Azji, ale możecie przeżyć tę przygodę właśnie u nas!

Menu

Kształty pierogów:

Sakiewka (z mięsem)
Klasyczne jiao zi (z marchewką)
Listek (z cebulą)

Farsze:

Marchewkowy;
Cebulowy;
Mięsny;

Metody przygotowania pierożków:

Parowania;
Smażenia;
Gotowania;

Sos do pierogów na bazie sosu sojowego i oleju sezamowego;

Prowadzący

Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!

Warto wiedzieć

Co warto zabrać

Co zabrać na warsztaty?

Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.

Jak się ubrać

Jak się ubrać?

Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.

Po warsztatach

Po warsztatach

Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.

Najbliższe warsztaty

7 styczeń, 18:00
Marcin Morek

Azja – Azjatycki Wok

brak miejsc
8 styczeń, 18:00
Marlena Starzec

Ameryka Łacińska i Hawaje

wolne miejsca
9 styczeń, 18:00
Marlena Starzec

Kolory Maroka

brak miejsc
Do góry