Kuchnia polska
Dzień Matki w Pracowni Smaku z Kubą Steuermarkiem
Czas trwania: 4 godziny
26 maj 2021, 18:00
245 zł / os
brak miejsc Warsztat już się odbył
brak miejsc Warsztat już się odbył
Dzień Matki w Pracowni Smaku
Menu:
Młode warzywa z pieca z vinegretem cytrynowym i ziołową pangrattatą
Krem z botwiny z kwaśną śmietaną i pestką słonecznika
Przepiórki z puree z batatów i świeżymi ziołami
Gruszki i rabarbar pod pieczoną kruszonką z syropem z brzozy
Wytyczne dotyczące uczestnictwa w warsztatach kulinarnych:
- Zalecenie noszenia maseczek ochronnych podczas warsztatów;
- Obowiązkowa dezynfekcja rąk;
- Możliwość zapakowania jedzenia na wynos;
- Utrzymywanie odstępu między uczestnikami;
- Ograniczona liczba miejsc oraz praca w zespołach 5 osobowych;
Prowadzący
Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!
Warto wiedzieć
Co zabrać na warsztaty?
Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.
Jak się ubrać?
Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.
Po warsztatach
Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.