Prowadzący
Zespół
Jolanta Kleser
Założycielka Pracowni Smaku. Trenerka kulinarna i pasjonatka dobrego jedzenia.
czytaj więcejEdoardo Mallozzi
Od 2011 roku mieszka w Polsce i pomaga restauratorom i kucharzom prowadzić restauracje z prawdziwą kuchnią włoską.
czytaj więcejMarcin Podliński
Sushi to dla Marcina nie tylko praca, ale też pasja, której poświęca całe życie. Od 12 lat zawodowo zajmuje się przygotowaniem sushi na otwartych ...
czytaj więcejChef Przemek Błaszczyk
Reprezentant nowej fali polskich kucharzy. Wychowany przez Kurta Schellera, gromadził doświadczenie i rozwijał się podczas podróży po europie. ...
czytaj więcejKurt Scheller
Zarażony pasją do gotowania w rodzinnym szwajcarskim domu rozpoczął swoją podróż kulinarną, która z powodzeniem trwa do dzisiaj.
czytaj więcejMarcin Morek
Uwielbia dalekie podróże, podczas których zawsze kosztuje nowych dań i uczy się lokalnej kuchni "od podszewki".
czytaj więcejKinga Bałazy
Dziewczyna, która postanowiła przekuć pasję w profesję i od 10 lat pewnie porusza się ścieżkami gastronomi.
czytaj więcejBartosz „Snecz” Dębski
Zakochany w Azji szef kuchni z nietuzinkowym podejściem do kulinariów.
czytaj więcejMarlena Starzec
Pasjonatka gotowania i podróży kulinarnych. Uczestniczka X edycji programu MasterChef, w którym w finałowej 14tce skradła serca jurorów ...
czytaj więcejBartek Kieżun
Z wykształcenia antropolog kultury, z zamiłowania kucharz. Miłośnik książek, nie tylko kulinarnych. Publikuje w licznych magazynach kulinarnych i ...
czytaj więcejMarcin Czubak
Urodzony w Katowicach Szef Kuchni i Piekarz. Swoje doświadczenie zdobywał podczas licznych szkoleń, warsztatów oraz pracy w Szkocji, w Afryce ...
czytaj więcejMaciej Regulski
Pochodzący z Dąbrowy Górniczej, zwycięzca X edycji programu Masterchef. Pasjonat szeroko pojętej kuchni azjatyckiej i fusion starając się łączyć ...
czytaj więcejGoście Pracowni Smaku
Ina Rybarczyk
Blogger-ka i trenerka kulinarna, prowadząca różnego rodzaju szkolenia i warsztaty kulinarne w najlepszych studiach kulinarnych w całej Polsce.
czytaj więcejMedytujemy
MEDYTUJEMY, czyli KAROLINA I MACIEK SZACIŁŁO. Ona, dziennikarka, na co dzień pisze reportaże społeczne i wywiady. Jest nauczycielką technik ...
czytaj więcejDomowe Wypieki
Justyna Pszczółka i Dorota Pszczółka – Habdas – siostry, uczestniczki II edycji programu „Bake Off – Ale Ciacho”. Autorki słodkiej ...
czytaj więcejDiana Volokhova
Pracownia cukiernicza Więcej to dzieło prawdziwej polsko-ormiańskiej królowej słodkości. Jest nią Diana Volokhova – finalistka II edycji ...
czytaj więcejWegan Nerd
Z wykształcenia graficzka. Prowadzi jeden z najstarszych, najpopularniejszych i najczęściej nagradzanych blogów o tematyce wegańskiej w Polsce. ...
czytaj więcejQmam Kaszę
Maia Sobczak - z wykształcenia psycholog, sięgający ochoczo do psychologii pozytywnej. Dietoterapeutka holistyczna, pracuje w oparciu o ...
czytaj więcejTapi Gotuje
Hindus z pochodzenia, Polak z wyboru. Doskonale radzi sobie z łączeniem tych skrajnie różnych kultur prywatnie oraz zawodowo. W kuchni pozostaje ...
czytaj więcejMarta Dymek
Polska kucharka, autorka książek kulinarnych i bloga „Jadłonomia” oraz aktywistka na rzecz weganizmu. Publicystyka i kulturoznawczyni.
czytaj więcejGotuj z Gruzinem
Gagik Grigoryan pochodzi z gruzińskiego miasta Batumi, dobrze znanego w Polsce ze słynnej piosenki Filipinek. Urodzony w rodzinie ...
czytaj więcejAneta Zabiegała
W wieku 33 lat postanowiła, że zostanie kucharką a pierwsze zawodowe kroki postawi w kuchni Yotama Ottolenghi. Rezydentka modnego, francuskiego ...
czytaj więcejJakub Steuermark
Urodzony i wychowany na warszawskim Powiślu, rocznik 1976. Przez wiele lat pracował w reklamie, ale to nigdy nie była jego prawdziwa pasja. ...
czytaj więcejArek Andrzejewski vel Chlebodawca
Chleb piecze wszędzie, w każdych okolicznościach i w każdym napotkanym piecu! Jego insygnia to drewniana łyżka i słój z wiekowym zakwasem o ...
czytaj więcejInessa Kim
Inessa Kim – Koreanka urodzona w Kazachstanie, w Polsce mieszka od ponad 20 lat. Historyk z wykształcenia, gotuje z powołania. Przez 6 lat ...
czytaj więcejKuba Korczak
Szef kuchni, ekspert kulinarny, promotor wybitnych produktów i prawdziwego jedzenia. Juror, ambasador oraz wykładowca akademii kulinarnych w ...
czytaj więcejMałgorzata Filipczak BEZOKRACJA
Cukiernik Freelancer. Pasjonatka cukiernictwa. Właścicielka Studia Bezokracja. Autorka słodkich przepisów oraz trener kulinarny. Specjalistka od ...
czytaj więcejMichał Zagórski
Cześć, nazywam się Michał Zagórski zawodowo zacząłem gotować 10 lat temu w Irlandii u boku Chefa Jonha O’Leary w restauracji „West ...
czytaj więcejMaksymilian Smółka
Piekarz i miłośnik dobrego jedzenia, od wielu lat wypieka chleby na zakwasie oraz inne wypieki. Swoje doświadczenie zdobywał w wielu piekarniach ...
czytaj więcejNatalia Nowak-Bratek
Natalia Nowak-Bratek, krakowianka. Z wykształcenia jestem filologiem orientalnym i muzykiem, z zawodu fotografem kulinarnym, który oddał swoje ...
czytaj więcejMagda Nowaczewska
Zwyciężczyni programu MasterChef, autorka książki kulinarnej „ Z miłości do gotowania”, która ciężką pracą i pasją do garów zdobyła kilkuletnie ...
czytaj więcejKatarzyna Gubała
Katarzyna Gubała Ekoosobowość i wege ambasadorka. Promuje zdrowy styl życia w telewizji śniadaniowej, występuje jako kucharz i ekspert w „Pytaniu ...
czytaj więcejPetar Simić
Mam na imię Petar Simić i jestem rodowitym Serbem urodzonym w Belgradzie , mieszkam w Polsce od 2008 roku. Z Zawodu jestem kucharzem, szkole ...
czytaj więcejEla Hurek OooCiastko
Jej specjalnością są torty artystyczne oraz niebanalne słodkości z tradycyjną nutą. Przygoda z cukiernictwem zaczęła się, jak to często bywa, od ...
czytaj więcejJulien Secher
Julien Secher gotuje od trzeciego roku życia, a dzieciństwo spędził w kuchni babci. Jak znalazł się w Polsce? Kiedy przyjechał do Krakowa ...
czytaj więcejJagoda Strzelecka
Jagoda Strzelecka, założycielka słodkiej marki Blueberry Cakery. Absolwentka Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, od wielu lat związana z działami ...
czytaj więcej