Wegańskie święta z Iną Rybarczyk
brak miejsc Warsztat już się odbył
Ina Rybarczyk -bloggerka i trenerka kulinarna, prowadząca różnego rodzaju szkolenia i warsztaty kulinarne w najlepszych studiach kulinarnych w całej Polsce. Człowiek wielu pasji: malarka, grafik, fotograf, pasjonatka jogi i wszelkiej aktywności fizycznej. Swój zmysł artystyczny przeniosła do kuchni tworząc wyjątkową, nietuzinkową, zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną. Na swoim koncie ma już dwie roślinne książki kucharskie „Łowcy smaków” i „Łowcy smaków. Cztery pory roku”. Promuję zdrową, a przede wszystkim pyszną kuchnię roślinną. Poszukuję nowych, wyjątkowych połączeń smakowych, a także wyszukuję na półkach sklepowych „perełek” i produktów z czystym składem.
Prowadzący
Warsztat już się odbył, zapraszamy ponownie!
Warto wiedzieć
Co zabrać na warsztaty?
Dobry humor i swoje pojemniczki - zdarza się, że podczas warsztatów przygotowane potrawy nie mieszczą się w brzuszkach, można wziąć na wynos.
Jak się ubrać?
Zapewniamy fartuszki, weź po prostu wygodny strój i obuwie.
Po warsztatach
Dostaniesz dostęp do przepisów z warsztatów i galerii zdjęć z wspólnego gotowania.